Broke girls

 
Trots att jag har 90.000 att spendera på sex månader i LA känner jag att de kommer gå åt fort. Lockelserna är ju minst sagt många..

Två favoriter

   MAC Pro longwear concealer     |     MUS Cover all mix
 
Ett absolut måste i sminkväskan är en bra concealer. Jag har galet mörka ringar under ögonen plus endel blämmor så dessa två är mina räddare i nöden. Båda är sjukt dryga, cover all mix tar verkligen aldrig slut!

These boots are made for walking?

 
Ibland undrar man ju hur vissa skodesigner tänker.. Skulle ni tänka er spendera nästan 1000 kr på något av de här paren? 
 

The monster about to come alive again

 
 
Årets, kanske årtiondets, mest efterlängtade skiva är här. Har hunnit lyssna igenom en gång och fann titelspåret I am a god och New Slaves som direkta favoriter. Inte alls lika katchy som senaste albumet dock, My beautiful dark twisted fantasy är ett rent mästerverk och en av de absolut bästa plattorna genom tiderna. Finns på spotify här!!, enjoy!

Pro mundi vita

 
Det är något speciellt med prinsess-bröllop ändå. Herrejissaness vad fin Madde var, Valentino-klänningen var helt otroligt vacker och hela hon är ju en av Sveriges absolut vackraste kvinnor. Absolut finaste studen var när En vänlig grönskas vita dräkt spelades, eller vid Victorias tal. Får en att sukta lite efter eget bröllop, med de får vänta minst 10 år till, kanske är lägligt att hitta rätt brudgum först!

RSS 2.0