Young money

 
Ingen har väll undgått att Justin Bieber är på svensk mark. Älskar när stora artister är i Sverige och skulle inte tacka nej till att vara i globen ikväll trots att jag knappt kan en Bieber låt. Sett på Aftonbladet att det vart över 400 personer utanför Grand Hotel senaste dygnet där dem fick en skymt av hans skymda ansikte. Tycker de är extremt underligt med belieberkulturen, fast samtidigt kan jag ju se mig själv i en av de där 14 åringarnas ögon. Tror jag börjar bli gammal. 

Lyckan i L.A

 
Håller på förfullt med ansökan till college i Los Angeles. Ute i sista minuten som vanligt, men som de ser ut nu befinner jag mig amerikansk mark från augusti och frammåt. Så trist att det är så omständigt att bosätta sig i USA bara, det är inte bara att ta sitt pick och pack, utan man måste planera ett halvår frammåt. 

Fredagens lunch

 
Kycklingfile med ungspotatis och ost. Och självklart halva tallriken bestående av grönsaker. 15 minuters förberedelse och 1 timme i ugnen. Lätt och enkelt.

Please subscribe

 
En av mina absoluta favoriter på youtube är supersöta Marzia aka Cutiepie. Har bläddrat in en video där hon visar upp disneyinspirerade outfits, men mest av allt gillar jag hennes videobloggar nu senast har hon en från L.A som ni hittar på hennes kanal.

Shut up and take my money!

 
Members.com har sjuk rea på nellyskor just nu. Uppemot 100 olika modeller i alla storlekar som kostar runt hundralappen. Med min taskiga ekonomi klickade jag endast hem de petrolblå ovan som finns i flera färger.
 
Tar uppemot 24 timmar att ansöka om medlemskap om du inte har, lämnar du din mail i en kommentar här så bjuder jag in dig så du kan shoppa direkt!

Student 2013

 
Ungefär precis såhär kommer jag se ut den 5 juni.

Put a ring on it

 
Nej jag är inte förlovad. Jag är otroligt bindgalen och skulle aldrig förlova mig innan 25 oavsett hur länge jag vart tillsammans med killen, eller hur säker jag var på att he's the one. Därför finner jag det ofattbart att en gammal högstadievän gifter sig i sommar, när hon är 19 år. Helt obegripligt. 

Wake me up when the summer's here

 
 
April och maj är de värsta månaderna på året, någonting händer med människans medvetande och plötsligt blir alla hjärndöda idioter. Allt folk gör är att pratar om är hur varmt det börjar bli, börjar gå i shorts trots att frosten ligger kvar på marken eller ständigt påminner dig om hur många dagar det är kvar till semestern. Dag ut och dag in i två månader ska vi stå ut. Det värsta är ändå min otroliga pollenallergi som börjar visa sig, kan inte gå en meter utanför dörren utan att tårarna börjar rinna. Väck mig i juni.

RSS 2.0