Free bird

 
 
Kom på lösenordet in här igen. Eller nej, det är en dålig ursäkt, vågade logga in här igen är nog mer av en sanning. Vill och vågar inte läsa mina inlägg på denna blogg, saknar Los Angeles fruktansvärt mycket, att inte ha några måsten är få förunnat och önskar jag hade tagit tillvara på de mer. Staden i sig är dessutom helt fantastisk och saknar mitt liv där som ninjakickar ett liv i Sverige. Friheten är de jag saknar allra mest. Friheten att kunna göra vad som helst när som helst. Har tappat den hungern på livet jag hade då, här är allt rutiner och scheman och "vardagslyx". Så jävla trött att uppdatera mappen "rutiner" i intranetet på jobbet. Vill inte ha några rutiner. Vill leva.
 
Tar varje chans att få en liten gnutta frihet igen. Idag bokas och bekräftas en plan för hösten. 5e september bär det av igen, ut i världen. Ut i världen och friheten. Inte till London som var min tonårsdröm, har lärt mig tänka större än så. Räknar dagarna tills det är dags att säga upp sig från jobbet och dra vidare. Vart får ni reda på när jag och min röda resväska är där, hittils är det bara två personer som vet och den ena är han som följer med mig. Eller jag som följer med honom rättare sagt, även om det var mitt förslag till honom förväntades jag inte bli medbjuden. Är väldigt exalterad men ska avsluta här, vill och kommer inte säga för mycket.
 
Och hey! Var är ni för människor som fortfarande spanar in här? Ser i statestiken att jag har besökare varje dag. Desperat att vänta på inlägg när de senaste kom i februari lixom, love you anyway!

RSS 2.0